Villa Vip logo

VillaVip

Berlaar

Zorgkoppel

Gitte Van Hove & Tom Bouwen

 

Adres

Pastorijstraat 9, 2590 Berlaar

 

Interesse? Contacteer ons:

Er zijn momenteel nog 9 kamers vrij.

+32 476 45 30 19 (Gitte)

berlaar@villavip.be

GITTE & TOM
"We gaan samen op zoek naar bewondering en zingeving in de authentieke en groene omgeving van Berlaarhof aan de rand van het Kempisch dorp Berlaar aan de Nete."

In kasteel Berlaarhof opent VillaVip in het najaar van 2020 een nieuwe thuis voor 10 personen met een beperking. Gitte en Tom zullen er hun intrek nemen als zorgkoppel, samen met hun zonen Giel en Cas.

Gitte heeft een professionele achtergrond in de orthopedagogie en ruim 20 jaar ervaring in de zorg als hoofdbegeleidster bij mensen met een beperking.

Gitte & Tom
ZORGKOPPEL VAN VILLAVIP BERLAAR

“We zetten met 20 jaar ervaring en heel veel goesting in op kwaliteitsvolle en vernieuwende zorg op maat van de bewoners en hun familie. Kleinschalig wonen waar ruimte en tijd is om actief naar elkaar te luisteren. Individuele mogelijkheden en voorkeuren vormen de basis om inclusief wonen, werken en dagbesteding uit te bouwen. We gaan samen op zoek naar bewondering en zingeving in de authentieke en groene omgeving van Berlaarhof aan de rand van het Kempisch dorp Berlaar aan de Nete. Heb je interesse om bij ons te komen wonen? Laat ons gerust iets weten, we leren je graag kennen!"

Wenst u nog meer informatie over onze VillaVip?