Wenst u nog meer informatie over VillaVip en onze huizen?
22/06/2020

Enthousiaste zorgkoppels gezocht voor nieuwe VillaVip's

Nieuwe VillaVip woningen zijn op komst in de gemeentes Kruisem, Pittem, Diepenbeek, Leopoldsburg, Borgerhout, Merksem en Mechelen. Voor enkele van deze VillaVips zoeken we nog toppers uit de zorg met een groot hart voor mensen en een flinke dosis ondernemingszin.

Als zorgkoppel ben je verantwoordelijk voor de organisatie van je VillaVip woning en het verstrekken van persoonlijke zorg en ondersteuning. Samen met de bewoners bouw je aan een eigen leuke en warme thuis. Een klein team van vaste medewerkers, die je zelf samenstelt, ondersteunt je bij de dagelijkse werking van de woning.

Een VillaVip organiseren is meer dan je bewoners ondersteunen. Eén van de sterktes van VillaVip is dat de zorgkoppels zich actief inzetten om samen met hun bewoners deel te gaan uitmaken van de lokale samenleving. Het is belangrijk dat je contacten gaat leggen met buurtbewoners, vrijwilligers en mogelijke partners. Daarnaast is het ook een ‘must’ dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en ondernemingszin. Je werkt waar je woont en dat brengt veel voordelen met zich mee.

Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Dan ontmoeten we je graag tijdens een eerste verkenningsgesprek.

Stuur je kandidatuur alvast door naar liesbeth.dedekker@villavip.be (voor Kruisem en Pittem) of naar marieke.baert@villavip.be (voor Merksem en Mechelen).Tot snel!