Hoe bent u bij ons terechtgekomen?
03/01/2022

Enthousiaste zorgkoppels gezocht voor regio's Kruisem en Wondelgem

Voor meerdere VillaVip woningen zoeken wij momenteel dolenthousiaste toppers uit de zorg, met een groot hart voor mensen met een beperking én een flinke dosis ondernemingszin!

Als zorgkoppel ben je verantwoordelijk voor de organisatie van je VillaVip woning en het verstrekken van persoonlijke zorg en ondersteuning. Samen met de bewoners bouw je aan een eigen leuke en warme thuis. Een klein team van vaste medewerkers, die je zelf samenstelt, ondersteunt je bij de dagelijkse werking van de woning.

Een VillaVip organiseren is meer dan je bewoners ondersteunen. Eén van de sterktes van VillaVip is dat de zorgkoppels zich actief inzetten om samen met hun bewoners deel te gaan uitmaken van de lokale samenleving. Het is belangrijk dat je contacten gaat leggen met buurtbewoners, vrijwilligers en mogelijke partners. Daarnaast is het ook een ‘must’ dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en ondernemingszin. Je werkt waar je woont en dat brengt veel voordelen met zich mee.

Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Dan ontmoeten we je graag tijdens de webinar voor kandidaat-zorgkoppels op donderdagavond 27 januari om 20u!

Interesse? Vul het formulier op deze pagina in, of stuur een mailtje naar liesbeth.dedekker@villavip.be, we nemen daarna spoedig contact. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met de link naar de webinar. Graag tot snel!