Wenst u nog meer informatie over VillaVip en onze huizen?
18/11/2019

Feestelijke voorstelling VillaVip Berlaar, schrijf je nu in!

Kasteel Berlaarhof krijgt binnenkort een nieuwe invulling en wordt een warme thuis voor 10 personen met een beperking samen met een inwonend zorgkoppel… VillaVip Berlaar.

VillaVip Berlaar wordt de zesde VillaVip woning in Vlaanderen, naast Herzele, Bredene, Wondelgem, Wevelgem en Brugge. En het is meteen een zeer speciale… want deze wordt ondergebracht in Kasteel Berlaarhof. Een uiterst unieke locatie in het centrum van Berlaar.

We nodigen u graag uit om in primeur kennis te maken met VillaVip. U bent van harte welkom op de feestelijke voorstelling van VillaVip Berlaar op woensdag 4 december. U krijgt er een voorstelling van de renovatieplannen in aanwezigheid van Burgemeester Horemans en een rondleiding in het kasteel. We sluiten de avond af met een leuke babbel, een hapje en een drankje.

Programma:

   - 16u00   Doorlopend kennismaking met VillaVip tot 18u30

   - 19u00   Voorstelling VillaVip Berlaar

   - 19u15   Onthulling van de plannen door burgemeester Horemans

   - 19u45   Rondleiding in het kasteel met aansluitende receptie

Om ons praktisch te kunnen organiseren, vragen wij om u voorafgaandelijk in te schrijven via charlotte.spriet@villavip.be of op 0489/71.00.74, uiterlijk tegen 29/11, met vermelding van het aantal aanwezige personen.