VillaVip logo
19/09/2022

Infomoment VillaVip Aarschot - schrijf je nu in

Er komt een eerste woning voor mensen met een beperking in Vlaams-Brabant. VillaVip Aarschot wordt een warme kleinschalige thuis voor 10 volwassenen met een beperking, zij zullen er samenleven als een groot gezin met een inwonend zorgkoppel.

Bewoners van VillaVip leven volgens hun eigen ritme en interesses, met permanente zorg en ondersteuning op maat. Zorgkoppels zijn mensen met een groot hart en relevante ervaring in de zorg voor mensen met een beperking. Ze wonen naast de VillaVip en bouwen er met de bewoners aan een liefdevolle thuis, samen met een klein team van vaste medewerkers.

Infomoment 20 oktober

Heb je een groot hart voor mensen met een beperking en relevante ervaring in de zorgsector? Wil je graag je eigen kleinschalige onderneming in de zorg opstarten? 

Kom dan naar het infomoment op donderdag 20 oktober en maak kennis met VillaVip en de nieuwe woning in Aarschot. We ontvangen je graag om 19u in CC. Het Gasthuis (Gasthuisstraat 22, 3200 Aarschot). Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via het inschrijvingsformulier op deze pagina.

Graag tot dan!