VillaVip Westende
Ik heb interesse als:
05/01/2023

Infomoment VillaVip Westende - schrijf je nu in

Er komt een tweede woning voor mensen met een beperking aan de kust. VillaVip Westende wordt een warme kleinschalige thuis voor 10 volwassenen met een beperking, zij zullen er samenleven als een groot gezin met een inwonend zorgkoppel.

Bewoners van VillaVip leven volgens hun eigen ritme en interesses, met permanente zorg en ondersteuning op maat. Zorgkoppels zijn mensen met een groot hart en relevante ervaring in de zorg voor mensen met een beperking. Ze wonen naast de VillaVip en bouwen er met de bewoners aan een liefdevolle thuis, samen met een klein team van vaste medewerkers.

Infomoment 28 januari 2023

Heb je een groot hart voor mensen met een beperking en relevante ervaring in de zorgsector? Wil je graag je eigen kleinschalige onderneming in de zorg opstarten? Of ben of ken je iemand die graag in VillaVip wil komen wonen, samen met 9 medebewoners?

Kom dan naar het infomoment op zaterdag 28 januari en maak kennis met VillaVip en de nieuwe woning in Westende. We ontvangen je graag om 10 uur in De Zeekameel (Zaal Utopia) in Lombardsijde-Westende (Lombardsijdelaan 235, 8434 Lombardsijde-Westende). Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via het inschrijvingsformulier op deze pagina.

Graag tot dan!