Hoe bent u bij ons terechtgekomen?
22/11/2021

Maak kennis met VillaVip!

VillaVip biedt een warme en liefdevolle thuis voor mensen met een beperking. In een VillaVip woning leven 10 bewoners samen met een inwonend zorgkoppel. Het zorgkoppel zet hun hart en hun huis open om als één gezin samen te wonen. Het leven in een VillaVip verloopt zeer huiselijk door de kleinschaligheid en doordat mensen er heel nauw op elkaar betrokken zijn. De bewoners krijgen een liefdevol nest om in te wonen. Er wordt tijd voor elkaar gemaakt.

Infomoment in Gavere

Voor VillaVip Wondelgem en VillaVip Kruisem zijn we op zoek naar gedreven zorgkoppels én enthousiaste bewoners. Wil je graag meer te weten komen over het concept VillaVip, hoe het leven eraan toe gaat in een VillaVip woning en wie onze bewoners en zorgkoppels zijn?

Schrijf je dan in op het vrijblijvend infomoment op dinsdagavond 7 december te Gavere. We maken graag uitgebreid kennis. Inschrijven kan door het invulformulier hiernaast in te vullen. 

Het infomoment vindt plaats in Lokaal Dienstencentrum Den Oever (Mariahuis, Kloosterstraat 6, 9890 Gavere) en start om 19.30 uur.