12/10/2023

VillaVip Vlaanderen zoekt Financieel Administratieve Rechterhand

VillaVip beheert een concept van kleinschalige woningen voor mensen met een beperking. Elke woning wordt geleid door een zelfstandig zorgkoppel die zelf ook in de woning wonen. Zij geven binnen het kader van VillaVip invulling aan het wonen en de zorg voor hun medebewoners. Sinds 2017 zijn we ondertussen gegroeid naar een 20-tal woningen in Vlaanderen, waarvan een gedeelte nog in opstart. Op termijn willen we doorgroeien naar 25 woningen.

VillaVip is de overkoepelende organisatie die voortdurend het concept verfijnt, uitbouwt en de kwaliteit en continuïteit van de woningen bewaakt. Daarnaast ondersteunt ze de zorgondernemers in hun werking, zodat zij zich zoveel als mogelijk kunnen bezighouden met hun kerntaak, namelijk zorgdragen voor hun medebewoners.

Wat is de functie?

Je stelt alles in het werk om de zorgondernemers proactief te begeleiden in het financiële luik van hun verhaal. Je begeleidt hen in hun boekhouding en helpt hen een financiële gezonde situatie te handhaven. 

Verder ondersteun je VillaVip in de verdere uitbouw en professionalisering van de koepelorganisatie. Je gaat proactief inzichten verwerven uit de analyse van financiële en andere data om de verdere groei van VillaVip ondersteunen. Je hanteert hier een analytisch kritische aanpak om jouw voorstellen ter optimalisatie te motiveren en te implementeren. Tot slot sta je ook in voor de interne werking op vlak van Boekhouding, Payroll en Administratie. 

Wie ben jij?

Zoek je zaken graag tot op de bodem uit? Ben je financieel en boekhoudkundig onderbouwd? Deins je niet terug van een luik administratie? 

Dan is VillaVip de omgeving waar je de kans krijgt om in volle autonomie jouw functie in te kleuren:

  • Je bent zeer analytisch onderlegd.
  • Je houdt ervan als de administratie goed gestructureerd en correct is.
  • Je kan verantwoordelijkheid nemen en durft met kennis van zaken jouw mening te uiten.
  • Je kan zelfstandig werken en wil meedenken over verbeteringen.
  • Je beschikt over voldoende tact, overtuiging en inlevingsvermogen in contact met de zorgkoppels en andere stakeholders.
  • We zoeken niet iemand met een 9 tot 5 mentaliteit, maar wel iemand die zelf voor een goede balans tussen werk en privé kan zorgen.
  • Je hebt minstens een masterdiploma behaald of equivalent door ervaring en hebt reeds 5 -10 jaar ervaring in een financieel administratieve functie.
Waar kom je terecht?

Onze kernwaarden zijn kleinschaligheid, ondernemerschap en duurzaamheid. VillaVip is een kleine familie van 8 personen. Deel uitmaken van deze familie betekent dat je ambitieus bent, bereid bent het op te nemen voor iedereen binnen het team en iemand bent waarop men kan rekenen. We werken hands-on en staan open voor nieuwe ideeën om duurzamer en beter te worden. Ons kantoor is in Harelbeke (Evolis Business Park), maar je kan na verloop van tijd ook een gedeelte van thuis werken.

Interesse?

Bezorg ons vóór 15 november jouw cv en motivatie via info@villavip.be. We leren je graag kennen!