07/06/2024

Wandelmarathon ten voordele van VillaVip Wondelgem - vrijdag 28 juni

Op vrijdag 28 juni wordt een fameuze wandelmarathon georganiseerd ten voordele van VillaVip Wondelgem. De bewoners, begeleiders en Denis zullen samen een marathon (of meer) stappen en willen zich hierbij graag laten steunen!

Wat staat op het programma?

  • Een klein wandelparcours (volledig rolstoeltoegankelijk) van 1 km. De bewoners zullen afwisselend kleine lussen stappen om samen aan een marathon van 42 km te komen.
  • Grote wandellussen variërend van 3 tot 6 km. Denis zal zoveel mogelijk grote lussen stappen om minstens opnieuw aan een marathon van 42 km te geraken. Maar met voldoende aanmoediging wil hij zo lang mogelijk doorgaan. 

Beide parcours hebben vertrek en aankomst aan VillaVip Wondelgem. De doelstelling van de wandeluitdaging is om geld in te zamelen voor de bewonersgroep.

Hoe kan je steunen?

  1. Kom meestappen met de bewoners (korte lussen van 1 km) of met Denis (lussen van 3 à 6 km). De deelnamekost bedraagt 5 euro per persoon. Je kan zoveel lussen meestappen als je zelf wil of kan. Er wordt voldoende waterbevoorrading voorzien. Elke deelnemer krijgt ook een ticket voor de tombola met tal van door de bewoners zelfgemaakte prijzen.
  2. Kom meestappen (zoals bij optie 1) en laat jezelf sponsoren door jouw familie, vrienden, buren, kennissen, collega’s… De opbrengst daarvan kan je dan overmaken op de bewonersrekening.
  3. Wil je zelf liever niet wandelen? Je kan ook een vrije bijdrage overmaken op de bewonersrekening met de vermelding “onbeperkt stappen voor bewoners VillaVip Wondelgem”.
  4. Moedig de stappers aan en kom iets drinken/eten in de tuinbar van VillaVip Wondelgem van 9u tot 21u. In de voormiddag wordt er zelfgemaakte soep voorzien, in de namiddag pannenkoeken. Dit alles aan democratische prijzen. Voor de kinderen voorzien wij ook enkele tuinspelletjes. 

Doel van de opbrengst

Met de financiële steun van deze challenge wil het zorgkoppel graag een nieuwe hometrainer aankopen voor de bewoners. Daarnaast willen ze de tuinkamer inrichten als snoezelruimte. Op deze manier bouwen ze samen verder aan het fysieke en emotionele welzijn van de bewoners. 

Praktische info & inschrijven

Locatie - VillaVip Wondelgem (Helmkruidstraat 81, Wondelgem)

Tijdstip - vrijdag 28/06 doorlopend tussen 9u 'smorgens en 21u 's avonds

Inschrijven - via wondelgem@villavip.be met vermelding van aantal personen & geschatte aankomstuur

Bewonersrekening - BE36 8939 8562 8381

De bewoners kijken er alvast naar uit! Graag tot dan?