Villa Vip logo

VillaVip

Wondelgem

Adres: Helmkruidstraat 81, 9032 Wondelgem Gent

Er zijn momenteel nog 6 kamers vrij.

 

Interesse? Neem gerust contact op:

+32 0496 47 88 77

wondelgem@villavip.be

Annelies Vermeir
“Genieten van het leven staat voor ons centraal. Samen met onze bewoners willen wij op zoek gaan naar wat hen ‘goesting’ geeft in het leven. Kleine dingen of grootse avonturen, als het maar een glimlach op het gezicht tovert.”

In maart 2019 namen Annelies en Fred, samen met de eerste bewoners, hun intrek in de nieuwe woning. Intussen bestaat de groep reeds uit 4 bewoners.

 

Annelies en Fred
Zorgondernemers van een VillaVip

"Als jong gezin weten wij als geen ander wat ‘zorgen voor’ betekent. De zorg voor onze twee kinderen, hen stimuleren om de wereld te ontdekken is iets wat ons iedere dag opnieuw enorme voldoening geeft.

In onze nieuwe thuis, en in ons hart, willen wij voor onze bewoners zorgen. VillaVip Wondelgem biedt plaats aan 10 personen met een beperking. Samen met hen willen wij een warme, hechte groep vormen, waar elk zich op zijn manier mag ontplooien. Samen gelukzalige momenten beleven en herinneringen creëren, liefst zo vaak mogelijk. Wil jij graag deel uitmaken van onze familie? Dan hopen we je heel snel te mogen ontmoeten." - Annelies

VillaVip Wondelgem is gelegen vlakbij het Ter Durmenpark. Het is deel van de moderne verkaveling De Lange Velden en ligt op een steenworp van het cultureel centrum van Gent. 

Wenst u nog meer informatie over onze VillaVip?