QUOTE VAN MARIJKE & PIETER (ZORGKOPPEL HERZELE)

“Het allerbelangrijkste voor onze bewoners is dat ze zich helemaal thuis kunnen voelen. Door hen veel liefde en veiligheid te geven, ervaren wij dat het thuis-gevoel al heel snel aanwezig is.”

Informatie aanvragen

Telefoon
Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

Zorgkoppel BIJ VILLAVIP

Tekst

Elke VillaVip wordt met hart en ziel geleid door een inwonend zorgkoppel. Als zorgkoppel ben je verantwoordelijk voor de organisatie van je VillaVip woning en het verstrekken van persoonlijke zorg en ondersteuning. Samen met de bewoners bouw je aan een eigen leuke en warme thuis. Een klein team van vaste medewerkers, die je zelf samenstelt, ondersteunt je bij de dagelijkse werking van de woning.

Tussentitel
Zorgondernemen

Tekst 2

Een VillaVip organiseren is meer dan je bewoners ondersteunen. Eén van de sterktes van VillaVip is dat de zorgkoppels zich actief inzetten om samen met hun bewoners deel te gaan uitmaken van de lokale samenleving. Het is belangrijk dat je contacten gaat leggen met buurtbewoners, vrijwilligers en mogelijke partners. Daarnaast is het ook een ‘must’ dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en ondernemingszin. Je werkt waar je woont en dat brengt veel voordelen met zich mee.

Momenteel zijn wij nog op zoek naar een gedreven en enthousiast zorgkoppel voor verschillende VillaVip woningen. Heb je interesse of wens je meer informatie? Contacteer ons op het nr. 0474 95 17 48 (Liesbeth De Dekker) of laat je gegevens na op deze pagina, wij nemen spoedig contact met je op.

FAQ