Villa Vip logo

VillaVip

Beveren

Zorgkoppel:

Shanna Packolet & Frederik Pyl

 

Adres

Poerdam 5A, 9120 Beveren

 

Interesse? Contacteer ons!

Er is momenteel nog 1 kamer vrij.

0467 00 06 17 (Shanna)

beveren@villavip.be

Shanna & Frederik
"Als zorgkoppel willen wij elke bewoner zo zelfstandig mogelijk laten wonen, volgens zijn talenten en mogelijkheden met de warmte die je kan terugvinden in een grote familie."

Er is een nieuwe VillaVip woning op komst in Beveren! Hier zullen 10 volwassenen met een beperking samenleven als een groot gezin, met permanente zorg en ondersteuning van een liefdevol zorgkoppel.

Shanna Packolet & Frederik Pyl worden het zorgkoppel en nemen samen met hun 2 dochtertjes hun intrek in VillaVip Beveren. Zorgen voor personen met een beperking staat heel centraal in hun gezin. Shanna heeft een achtergrond in orthopedagogie en intussen meer dan 13 jaar ervaring als begeleider in verschillende leefgroepen. Frederik werkt eveneens in de sociale sector. 

"VillaVip sluit aan bij ons persoonlijke waarden"

"We hebben voor VillaVip gekozen, omdat we de waarden die we belangrijk vinden, hierin volledig terugvinden! Iemand zo zelfstandig mogelijk laten wonen, volgens zijn talenten en mogelijkheden met de warmte die je kan terugvinden in een grote familie. Om individueel op zoek te gaan naar wat iemand wil, welke ondersteuning iemand nodig heeft en hoe iemand zijn talenten zo optimaal mogelijk tot uiting kan laten komen.

Wij willen graag een diverse groep samenstellen, met zowel grotere als kleinere ondersteuningsnoden. Waar iedereen volgens zijn of haar mogelijkheden aan kan bijdragen, waar we elkaar stimuleren, helpen en kunnen leren binnen een veilige huiselijke context."

Wil jij graag deel uitmaken van dit warme gezin, samen met 9 andere medebewoners? Contacteer ons, we leren je graag kennen!

Wenst u nog meer informatie over onze VillaVip?
  • Open Open
  • In ontwikkeling In ontwikkeling