Heb jij een warm hart voor mensen met een beperking?

Een VillaVip is een kleinschalige warme thuis waar 10 volwassenen met een beperking samenleven als een groot gezin. Een inwonend zorgkoppel woont naast VillaVip en biedt de bewoners permanente zorg en ondersteuning op maat. In een VillaVip is het in de eerste plaats gewoon gezellig. Voor de bewoners is het hun eigen stek waar ze tot rust kunnen komen in een veilige, vertrouwde omgeving. Elke bewoner leeft op eigen ritme en mag er zijn/ haar talenten verder uitbouwen. 

In alle 19 VillaVip huizen staan warme zorg en persoonlijke aandacht voor elke bewoner centraal. De zorgkoppels worden hierin ondersteund door een klein team van vaste begeleiders/ opvoeders. Daarnaast dragen ook de zorgkundigen, verzorgenden, poetshulp, vrijwilligers en stagiaires bij aan de levenskwaliteit van de bewoners in de VillaVip woningen.

Zit zorg dragen in je DNA? Wil je graag aan de slag in een huiselijke kleinschalige werkomgeving? Ontdek onderstaand alle openstaande vacatures.

Vind je niet meteen iets dat op jouw lijf is geschreven? Je kan ook steeds spontaan solliciteren via deze link. We leren je graag kennen!

Onze openstaande vacatures

VillaVip Beveren

Verzorgende - deeltijds (i-mens)

VillaVip Middelkerke

Begeleider - deeltijds of voltijds

VillaVip Middelkerke

Verzorgende - deeltijds (i-mens)

VillaVip Aarschot

Begeleider - deeltijds

VillaVip Berlaar

Poetshulp - deeltijds (i-mens)

VillaVip Vlaanderen

Office Manager - deeltijds

VillaVip Sint-Truiden

Verzorgende - deeltijds (i-mens)