Villa Vip logo

VillaVip

Diepenbeek

Zorgkoppel

Jennifer Utsch & David Bleyen

 

Adres

Binnenveldstraat 118, 3590 Diepenbeek

 

Interesse? Contacteer ons:

Er is momenteel 1 kamer beschikbaar.

+32 11 18 70 10

+32 480 67 74 40 (David)

diepenbeek@villavip.be

JENNIFER & DAVID
“We willen graag samen met het ganse team van VillaVip Diepenbeek bouwen aan een warme thuis, een huis waar iedereen zich thuis kan voelen, op zijn eigen manier. De wereld ontdekken, samen genieten van grote en kleine dingen."

Sinds 1 maart 2023 namen Jennifer Utsch en David Bleyen de zorgkoppel-fakkel over van Brendan en Elke. Met veel vertrouwen en het grootste enthousiasme zetten zij de zorg voor de bewoners van VillaVip Diepenbeek verder.

Samen met hun kinderen Louis (8) en Emilia (5) zijn Jennifer en David grote natuurliefhebbers en trekken ze zoveel als mogelijk naar buiten. Beide partners hebben een achtergrond als verpleegkundige en ruime ervaring in de zorg, zelfs in het buitenland.

Als koppel staan Jennifer en David vastberaden in het leven met een duidelijke visie op zorg.

De visie van VillaVip leunt sterk aan bij onze persoonlijkheden

"We streven naar een zo goed mogelijke zelfstandigheid voor iedereen. Dit alles gaan we begeleiden en ondersteunen op gebied van zelfstandig functioneren, samenleving, dagbesteding en warmte, zodat iedereen, individueel van een aangepaste, dagelijkse daginvulling geniet die hij/ zij verdient. Het is voor ons zeer belangrijk dat iedereen het maximum aan levenskwaliteit behaalt. Wij willen de zorgen van elke bewoner individueel bekijken en begeleiden, in een zeer huiselijke, warme omgeving."

Wil je graag meer informatie of een kennismaking? Contacteer ons via diepenbeek@villavip.be.

Wenst u nog meer informatie over onze VillaVip?
  • Open Open
  • In ontwikkeling In ontwikkeling