Villa Vip logo

VillaVip

Herzele

Zorgkoppel

Marijke De Clercq & Pieter Van der Heyden

 

Adres

Lindestraat 37, 9550 Herzele

 

Interesse? Contacteer ons:

Momenteel zijn er geen kamers meer vrij.

+32 485 28 65 02 (Marijke)

herzele@villavip.be

QUOTE VAN HET ZORGKOPPEL
“In ons leven spelen persoonlijke aandacht en tijd maken voor iemand een grote rol. Het is voor ons belangrijk dat we er kunnen zijn voor onze bewoners en ervoor zorgen dat er altijd iemand is om een luisterend oor te bieden.”
zorgkoppel

Als ouder of familielid wil je dat uw naaste kan blijven wonen in een warme en gezellige thuis. Iedereen verdient het immers om een eigen nest te hebben, waar het leuk is en waar je je comfortabel voelt. Ook als je wat meer zorgen nodig hebt. Dit betekent thuiskomen in een woning waar je kan rekenen op vertrouwde gezichten die jou persoonlijk ondersteunen.

ZORGKOPPEL
Marijke & Pieter

In onze gloednieuwe woning is er plaats voor 10 bewoners. Huiselijkheid en persoonlijke zorg staan hier centraal. Er wordt samen gekookt, tv gekeken en op stap gegaan en we zoeken samen naar de daginvulling die het best bij jou past. De deur staat steeds open voor familie, vrienden of kennissen.

Je vindt onze woning in het centrum van het levendige Herzele op de woon -en zorgsite Ter Leen. Alles is bereikbaar op wandelafstand en toch is het er rustig wonen. Samen met onze twee kinderen zijn we ervan overtuigd dat dit stukje Vlaamse Ardennen de perfecte plek is om onze levens en deze van onze medebewoners verder uit te bouwen.

We kijken er naar uit om u te ontmoeten in onze woning.

Wenst u nog meer informatie over onze VillaVip?
  • Open Open
  • In ontwikkeling In ontwikkeling