Villa Vip logo

VillaVip

Herzele

Zorgkoppel

Nelle Messiaen & Dries Plaetevoet

 

Adres

Lindestraat 37, 9550 Herzele

 

Interesse? Contacteer ons:

Momenteel zijn er geen kamers vrij.

0472 98 67 28 (Dries)

herzele@villavip.be

QUOTE VAN HET ZORGKOPPEL
"Eigen keuzes kunnen en mogen maken, respectvol samenwerken, doen en lachen, zijn voor ons essentiële waarden om een gelukkig en zinvol leven te leiden. Dat willen we ook samen met onze bewoners bereiken."

Sinds januari 2023 hebben Nelle Messiaen & Dries Plaetevoet de zorgkoppel-fakkel overgenomen van Marijke en Pieter. Samen met hun kinderen Thebe en Kasper zetten Nelle en Dries de zorg voor de bewoners met de grootste liefde verder in VillaVip Herzele.

Dries is een energieke sportieveling en werkt reeds 15 jaar voor S-Sport//Recreas, een sportfederatie voor mensen met een beperking. Nelle werkte meerdere jaren in de bijzondere jeugdzorg en in het orthoagogisch centrum De Beweging.

ZORGKOPPEL
Nelle & Dries

"Toen we merkten dat onze zorgvisie en manier van omgaan met bewoners, opvoeders en zorgkundigen, compleet in dezelfde lijn lag als die van Marijke en Pieter, wisten we dat VillaVip Herzele ons volgende station zou worden. Eigen keuzes kunnen en mogen maken, respectvol samenwerken, doen en lachen, zijn voor ons essentiële waarden om een gelukkig en zinvol leven te leiden. En dat willen we ook verderzetten met onze bewoners in VillaVip Herzele."

Wenst u nog meer informatie over onze VillaVip?
  • Open Open
  • In ontwikkeling In ontwikkeling