Villa Vip logo

VillaVip

Mechelen

Zorgkoppel

Sonja Meskens & Marcel Antenbrink

 

Adres

Aspergeveld 28, 2800 Mechelen

 

Interesse? Contacteer ons:

Er zijn momenteel geen kamers meer vrij.

+32 492 36 46 35 (Marcel)

+32 15 33 10 59 (vaste lijn)

mechelen@villavip.be

 

Interesse als vrijwilliger of stagiair?

villaluna.elvire@gmail.com

0476 94 11 01 (Elvire)

villaluna.michele@gmail.com

0473 77 04 51 (Michèle)

Sonja & Marcel
"We willen een veilige omgeving creëren waarin de mensen die aan ons toevertrouwd worden, de ruimte krijgen hun mogelijkheden optimaal in alle eigenheid te ontplooien, met hoge kwaliteit van leven.”

VillaVip Mechelen wordt na de zomer 2022 de nieuwe thuis van Marcel Antenbrink & Sonja Meskens. Dan nemen zij hun intrek in deze gloednieuwe woning als zorgkoppel voor tien mensen met een beperking. Door hun diverse professionele ervaring en twintigjarige band vormen ze een complementair team.

Marcel werkte het grootste deel van zijn carrière in de zorg. Bij het Gielsbos begon hij zijn loopbaan in de sector voor mensen met een beperking. “Daar startte ik als jonge begeleider en voelde direct een “klik” met de bewoners. Als maatschappelijk assistent was dit nieuw voor mij, maar ik deed dit werk zo graag dat ik als vanzelf in deze wereld mijn weg vervolgde. Ik bleef nog vijf jaar begeleider en werd daarna teamverantwoordelijke in het GielsBos. Daarna stuurde ik meerdere zorgorganisaties aan.”

Sonja werkte in uiteenlopende sectoren: zorg, verkoop, horeca, … maar de meest leerrijke ervaring is de zorg voor haar vijf kinderen geweest. Zo leerde ze zelfstandig een groot huishouden te managen en tegelijkertijd aandacht op maat te schenken aan ieder kind. Haar horeca ervaring en passie voor het culinair komen goed van pas.

Samen kijken ze er naar uit om als zorgpartner te bouwen aan een warme thuis voor tien personen met een beperking.

Wenst u nog meer informatie over onze VillaVip?
  • Open Open
  • In ontwikkeling In ontwikkeling