13/12/2023

Maak kennis met Villavip: overzicht infomomenten

Een VillaVip is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenleven als een groot gezin, met zorg en ondersteuning van een inwonend zorgkoppel.

Bewoners van VillaVip leven volgens hun eigen ritme en interesses, met permanente zorg en ondersteuning op maat. Het zorgkoppel woont naast de VillaVip en bouwt samen met de bewoners en een klein team van vaste medewerkers aan een liefdevolle thuis.

Voor meerdere nieuwe woningen verspreid over gans Vlaanderen zijn we momenteel op zoek naar enthousiaste bewoners en dynamische zorgkoppels. Heb je interesse om verder kennis te maken? Wil je eens zien hoe het leven in een VillaVip woning verloopt? Zou je graag zorgkoppel worden of aan de slag gaan als medewerker in een VillaVip huis? Kom dan gerust eens langs op één van onze infomomenten of bezoekdagen!

Infomomenten, opendeurdagen en online infossies

We organiseren op verschillende momenten en in heel Vlaanderen op regelmatige basis infomomenten, opendeurdagen en online infosessies (digitaal). Een overzicht voor de komende maanden:

  • Donderdag 1 februari 2024: Infomoment VillaVip Sint-Truiden (schrijf je hier in)
  • Donderdag 8 februari 2024: Algemeen webinar (schrijf je hier in)
  • Zaterdag 24 februari 2024: Opendeurdag VillaVip Sint-Truiden
  • Zaterdag 23 maart 2024: Opendeurdag VillaVip Sint-Truiden
  • Donderdag 28 maart 2024: Algemeen webinar
  • Donderdag 25 april 2024: Algemeen webinar