QUOTE VAN MARIJKE & PIETER (ZORGKOPPEL HERZELE)

“Het allerbelangrijkste voor onze bewoners is dat ze zich helemaal thuis kunnen voelen. Door hen veel liefde en veiligheid te geven, ervaren wij dat het thuis-gevoel al heel snel aanwezig is.”

Title (boven video)
Inschrijven webinar kandidaat-zorgkoppels 28/04

Telefoon
Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

VillaVip zoekt toppers uit de zorg!

Tekst

Met de komst van meerdere nieuwe woningen, waaronder in Kruisem, Pittem en Merksem, breiden wij de VillaVip familie fors uit. Heb je een groot hart voor mensen met een beperking en ben je klaar voor een stevige uitdaging in de zorgsector?

Elke VillaVip wordt met hart en ziel geleid door een inwonend zorgkoppel. Als zorgkoppel ben je verantwoordelijk voor de organisatie van je VillaVip woning en het verstrekken van persoonlijke zorg en ondersteuning aan tien personen met een beperking. Je stapt als zelfstandige in dit verhaal. Samen met de bewoners bouw je aan een eigen leuke en warme thuis. Een klein team van vaste medewerkers, die je zelf samenstelt, ondersteunt je bij de dagelijkse werking van de woning.

Tussentitel
Zorgondernemen

Tekst 2

Een VillaVip organiseren is meer dan je bewoners ondersteunen. Eén van de sterktes van VillaVip is dat de zorgkoppels zich actief inzetten om samen met hun bewoners deel te gaan uitmaken van de lokale samenleving. Het is belangrijk dat je contacten gaat leggen met buurtbewoners, vrijwilligers en mogelijke partners. Daarnaast is het ook een ‘must’ dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en ondernemingszin. Je werkt waar je woont en dat brengt veel voordelen met zich mee.

Begint het al te kriebelen? Sluit dan zeker aan op het online infomoment voor kandidaat-zorgkoppels en kom alles te weten over VillaVip en wat het betekent om zorgkoppel te worden. De webinar vindt plaats op woensdag 28 april om 20u. Inschrijven kan via het contactformulier links op deze pagina. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link naar de Teams-meeting. Heel graag tot dan!

FAQ