QUOTE VAN KOEN TYTECA (ZORGKOPPEL DIKSMUIDE)

“Je krijgt de mogelijkheid om van je hobby je beroep te maken. Werken in de groep voelt niet als werken, maar als kwaliteit van het leven. Ik geniet evenveel van de activiteiten, dagbesteding en uitstappen als onze bewoners. Tevens is het wel leuk om altijd ‘thuis’ te zijn. Zo ben ik altijd in de buurt van mijn zoontje Victor 5 jaar) en dochtertje Amber (pas geboren). Daarnaast is het voor mij een enorm voordeel dat ik zin en richting kan en mag geven aan de zorg die ik mijn bewoners bied. En dat ikzelf op zoek mag gaan naar bekwaam personeel en naar toffe bewoners. Op die manier heb ik vat op alle te nemen beslissingen. Dit geeft mij een fijn gevoel en ik ben dan ook gelukkig met iedere persoon die ik koos.”

Title (boven video)
Informatie aanvragen

Telefoon
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

VillaVip zoekt toppers uit de zorg!

Tekst

Met de komst van meerdere nieuwe woningen breiden wij de VillaVip familie fors uit. We zijn dan ook steeds op zoek naar enthousiaste en gedreven toppers uit de zorg die zin hebben in een nieuw professioneel avontuur.

Heb je een groot hart voor mensen met een beperking en ben je klaar voor een stevige uitdaging in de zorgsector?

Elke VillaVip wordt met hart en ziel geleid door een inwonend zorgkoppel. Als zorgkoppel ben je verantwoordelijk voor de organisatie van je VillaVip woning en het verstrekken van persoonlijke zorg en ondersteuning aan tien personen met een beperking. Je stapt als zelfstandige in dit verhaal. Samen met de bewoners bouw je aan een eigen leuke en warme thuis. Een klein team van vaste medewerkers, die je zelf samenstelt, ondersteunt je bij de dagelijkse werking van de woning.

Tussentitel
Zorgondernemen

Tekst 2

Een VillaVip organiseren is meer dan je bewoners ondersteunen. Eén van de sterktes van VillaVip is dat de zorgkoppels zich actief inzetten om samen met hun bewoners deel te gaan uitmaken van de lokale samenleving. Het is belangrijk dat je contacten gaat leggen met buurtbewoners, vrijwilligers en mogelijke partners. Daarnaast is het ook een ‘must’ dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en ondernemingszin. Je werkt waar je woont en dat brengt veel voordelen met zich mee.

Dit alles doe je uiteraard niet alleen. Vanuit de overkoepelende organisatie VillaVip Vlaanderen bieden we je de nodige opleiding, begeleiding en ondersteuning op alle facetten die hierbij van belang zijn. Dit zowel tijdens de opstartfase als nadien.

Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Neem dan zeker contact met één van onze zorgcoördinatoren voor een kennismaking met VillaVip en wat het betekent om zorgkoppel te worden.

Liesbeth De Dekker - zorgcoördinator West- en Oost-Vlaanderen

liesbeth.dedekker@villavip.be | 0474 95 17 48

Marieke Baert - zorgcoördinator Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant

marieke.baert@villavip.be | 0483 25 98 98

 

FAQ