QUOTE VAN MARIJKE & PIETER (ZORGKOPPEL HERZELE)

“Het allerbelangrijkste voor onze bewoners is dat ze zich helemaal thuis kunnen voelen. Door hen veel liefde en veiligheid te geven, ervaren wij dat het thuis-gevoel al heel snel aanwezig is.”

Title (boven video)
Informatie aanvragen

Telefoon
Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

VillaVip zoekt toppers uit de zorg!

Tekst

Met de komst van meerdere nieuwe woningen, waaronder in Kruisem, Pittem en Merksem, breiden wij de VillaVip familie fors uit. Heb je een groot hart voor mensen met een beperking en ben je klaar voor een stevige uitdaging in de zorgsector?

Elke VillaVip wordt met hart en ziel geleid door een inwonend zorgkoppel. Als zorgkoppel ben je verantwoordelijk voor de organisatie van je VillaVip woning en het verstrekken van persoonlijke zorg en ondersteuning aan tien personen met een beperking. Je stapt als zelfstandige in dit verhaal. Samen met de bewoners bouw je aan een eigen leuke en warme thuis. Een klein team van vaste medewerkers, die je zelf samenstelt, ondersteunt je bij de dagelijkse werking van de woning.

Tussentitel
Zorgondernemen

Tekst 2

Een VillaVip organiseren is meer dan je bewoners ondersteunen. Eén van de sterktes van VillaVip is dat de zorgkoppels zich actief inzetten om samen met hun bewoners deel te gaan uitmaken van de lokale samenleving. Het is belangrijk dat je contacten gaat leggen met buurtbewoners, vrijwilligers en mogelijke partners. Daarnaast is het ook een ‘must’ dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en ondernemingszin. Je werkt waar je woont en dat brengt veel voordelen met zich mee.

Dit alles doe je uiteraard niet alleen. Vanuit de overkoepelende organisatie VillaVip Vlaanderen bieden we je de nodige opleiding, begeleiding en ondersteuning op alle facetten die hierbij van belang zijn. Dit zowel tijdens de opstartfase als nadien.

Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Schrijf je dan in op één van de infomomenten (op afspraak) voor kandidaat-zorgkoppels. We laten je kennis maken met het concept VillaVip en wat het betekent om zorgkoppel te worden. Gezien de huidige covid-maatregelen, organiseren we deze kennismaking enkel op afspraak.

Infomoment voor kandidaat-zorgkoppels West- en Oost-Vlaanderen

Zaterdag 19 juni 2021 - De Mastbloem Kruisem (Waregemsesteenweg 22, Kruisem). Contacteer onze zorgcoördinator Liesbeth De Dekker en maak je afspraak via liesbeth.dedekker@villavip.be of op 0474/95 17 48.

Infomoment voor kandidaat-zorgkoppels Mechelen

Zaterdag 26 juni 2021 - Wijkhuis Nekkerspoel-Papenhof (Papenhofdreef 57a, 2800 Mechelen). Contacteer onze zorgcoördinator Marieke Baert en maak je afspraak via marieke.baert@villavip.be of op 0483/25.98.98.

FAQ